kinzy cook
اهلا ومرحبا بكم فى منتدى الطبخ الخاص بالمراة من كل انحاء العالم
نورت منتدانا
ارجو التسجيل سريعا حتى تفيدنا بمعلوماتك القيمه
kinzy cook
اهلا ومرحبا بكم فى منتدى الطبخ الخاص بالمراة من كل انحاء العالم
نورت منتدانا
ارجو التسجيل سريعا حتى تفيدنا بمعلوماتك القيمه
kinzy cook
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

kinzy cook

منتدى الطبخ
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخولموقعنا على facebook
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
منتدى
المواضيع الأخيرة
» كيكة البقسماط
بيتزا بالصور تجنن Icon_minitimeالأربعاء أبريل 25, 2012 3:57 pm من طرف كنزى

» قطايف بالجبنه
بيتزا بالصور تجنن Icon_minitimeالإثنين أبريل 23, 2012 9:41 am من طرف كنزى

» قطايف العصافير بالقشطه
بيتزا بالصور تجنن Icon_minitimeالإثنين أبريل 23, 2012 9:39 am من طرف كنزى

» قطايف بالمكسرات
بيتزا بالصور تجنن Icon_minitimeالإثنين أبريل 23, 2012 9:36 am من طرف كنزى

» طريقة عجينة القطايف الصور
بيتزا بالصور تجنن Icon_minitimeالإثنين أبريل 23, 2012 9:31 am من طرف كنزى

» فراخ بالكارى بالصور ولا اسهل
بيتزا بالصور تجنن Icon_minitimeالأربعاء ديسمبر 29, 2010 7:59 am من طرف كنزى

» سندوتشين سريعه للطلبه
بيتزا بالصور تجنن Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 18, 2010 3:02 pm من طرف ام محمد

» العيش الفينو بالصور
بيتزا بالصور تجنن Icon_minitimeالجمعة أكتوبر 15, 2010 8:19 pm من طرف كنزى

» سلطة المكرونه بالموتزاريلا
بيتزا بالصور تجنن Icon_minitimeالجمعة أكتوبر 15, 2010 8:16 pm من طرف كنزى

ازرار التصفُّح
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
الساعه

Get a Hi5 Clock

 

 بيتزا بالصور تجنن

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
كنزى
ادارة
ادارة
كنزى


عدد المساهمات : 77
تاريخ التسجيل : 25/06/2009
العمر : 41

بيتزا بالصور تجنن Empty
مُساهمةموضوع: بيتزا بالصور تجنن   بيتزا بالصور تجنن Icon_minitimeالجمعة يونيو 26, 2009 8:38 pm

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

الحمدلله والصلاة والسلام على رسول الله وعلى آله وصحبه أجمعين



بيتزا على طريقتى ..ام محمد



-مقادير العجين

5 ماج دقيق زى الى فى الصورة

1 ونص ماج ماء دافىء من نفس الماج

2 ملعقة كبيرة خميرة فورية او باكت صغير


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




للتخمير :

نص كوب ماء دافيء

مع ملعقة كبيرة سكر

والخميرة وتقلب وتغطى وتترك لتتخمر لمدة نصف ساعة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




ودا شكلها بعد التخمير




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


ضعى الخميرة على الدقيق





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



اعجنى الدقيق معاه ملعقة صغيرة ملح والماء و الخميرة بهذا الشكل

بعد العجن دا الشكل للعجينة القبل النهائى





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



ضعى العجينة على الرخامة الى بتشتغلى عليها و افرديها للامام ولميها افرديها ولميها

حتى يصير ملمسها ناعم

ضعى ملعقتين كبار زيت فى وعاء العجن

ضعى عليها العجينة




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


غطى العجينة واتركيها تتخمر لمدة ساعتين او حتى تضاعف حجمها




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


دا شكلها بعد التخمير



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]





قطعيها على 3 قطع على حسب حجم الصوانى

افردى العجينة بالنشابة



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]





ضعى العجينة فى الصينية وسويها باديكى على شكل الصينية





[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



جهزى الحشوة ومقاديرها الاساسية هى

4 حبات طماطم

1 حبة فلفل اخضر بس لقيت عندى احمر فا عملته

زيتون اسود حسب الرغبة

1 بصلة كبيرة

جبنة موتزاريلا

علبة صلصة




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




ح تقطعيهم كدا


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]








والمقادير المتغيرة :

لحمة مفرومة عصاج



2 علبة تونه او حسب حجم البيتزاية و كميتها

او اى حشوات تانية اى حاجة ممكن

وضعى عليها الحشو ولازم يكون الفرن سخن جدا جدا من قبل بربع ساعة على اعلى درجة عندك وبالهنا

واترككم مع الخطوات بالصور



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



دى مشكل اللحوم




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

دى للتونة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]








دى حطيت الحشو خلاص والجبنة



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]





ومستعدة للتسويه

مستعديييين

تررررررااااا

بعد التسويه وهى لسه طالعة من الفرن


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




ح اقطع باه واكل تاخدى حته ؟؟

اممممممممممممممممممممم تجنن لازم تجربوها







[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


ودى بعد التقطيع ممممممممممم


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]





مين ح ترد على اول واحدة وتاخد اول قطعة ؟؟؟

وبالف هنا وشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بيتزا بالصور تجنن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
kinzy cook :: طبخ كنزى :: المعجنات-
انتقل الى: