كنزى ادارة
عدد المساهمات : 77 تاريخ التسجيل : 25/06/2009 العمر : 41
| موضوع: السمك السنجارى الجمعة يونيو 25, 2010 4:08 pm | |
| السمك السنجارى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
..المقادير:
- سمك منظف (أستخدمت البوري)وهنا أستخدمت طريقتين لشق السمك فقمت بشق بعضهم طوليا من الرأس وطريقه تانيه وهي اللي كنت بعملها قبل كده كنت بنظف[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] السمك من فتحه الخياشيم من غير عمل أي شق فبطن السمكه -طماطم وبصل مقطع مكعبات -تتبيله الثوم -عصير ليمون
..الطريقه :
-يدهن[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] السمك المشوق بتتبيله الثوم والغير مشقوق يتبل من الداخل -يرص خليط البصل واالطماطم علي[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] السمك ويحشي ببطن السمكه الغير مشقوق -يرص في صينيه مدهونه زيت ويرش بالملح والكمون وعصير الليمون ويرفع علي نار أو يدخل الفرن ويحمر[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|