كنزى ادارة
عدد المساهمات : 77 تاريخ التسجيل : 25/06/2009 العمر : 41
| موضوع: السمك المقلى الجمعة يونيو 25, 2010 4:14 pm | |
| السمك المقلى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طبعا ماشاء الله كل الناس عارفه طريقته بس ساعات ناس بتسأل بالتحديد عن الطريقه الدمياطي ودي طريقتي أنا شخصيا ويارب تعجبكو
..المقادير:
-كميه سمك حسب العدد(أستخدمت سمك موسي) -تتبيله الثوم -زيت للقلي -دقيق للتغطيه مضاف له بيكنج بودر
..الطريقه:
-يتبل[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] السمك ثم يترك ساعه علي الأقل ثم يغطي بالدقيق
ثم يدخل الثلاجه من نص ساعه لساعه ثم يحمر في زيت غذير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
| |
|